Målgruppe

Målgruppen for uddannelsen er dig, som ønsker at være medskaber og katalysator for en dynamisk, inddragende kultur på din arbejdsplads.

Du ønsker, at dygtiggøre dig, som rådgiver, facilitator og procesleder af medskabende processer i et større strategisk perspektiv.

Du har interesse og evner for at designe og drive processer på mange niveauer i en organisation. Og ser mulighed for at gøre en stor forskel for organisationen uden nødvendigvis selv at være leder.

Måske har du allerede en uddannelse som projektleder, proceskonsulent, forretnings-udvikler, organisationskonsulent eller facilitator. Måske ikke? Måske er du mellemleder, teamleder, HR-konsulent eller direktionsassistent?

Vi tilpasser cases og uddannelse til deltagergruppens diversitet og arbejder med blended learning portal og coorporate learning, som tillader os en høj grad af tilpasning, sparring og gensidig læring i gruppen. WE-tilgangen vedrører nemlig også vores læringsstil og metoder.

Fremtidens effektive organisationer formes af medarbejderne

Den bedste proces-leder er ham eller hende, som lytter, ser og observerer, hvad der foregår i omgivelserne og på markedet, og som inddrager sine medarbejdere i at finde løsninger på behov og problemer.  

Med erkendelsen af, at verden er blevet endnu mere kompleks og hurtig, opstår behovet for mange input og hjerner. Dette er en forudsætning for at begå sig dag for dag i et skiftende terræn.  

Denne evne og villighed til at afprøve, udforske og være aktivt nysgerrig, skal faciliteres.

 

ER DET DIG? 

Ring til Julie Kjær-Madsen på 21 70 83 81 eller Kirsten Krogh Jensen på 20 42 02 17